Предписание-диета за плосък корем

Тази диета e с ниско съдържание на мазнини и за две седмици ще свалите 8 кг. И за мъжете, и за  жените коремът е област, където се натрупват най-много мазнини. Най-тъжно е, че по корема  хората съдят за вашата фигура. Затова  плоският корем е мечтата на всеки мъж и всяка жена.

otslabvane-16

Естествено, това не може да се постигне само с една диета. Абсолютно необходимо е да съчетаете диетата с  упражнения за корема. Например коремни преси. Те трябва да бъдат планирани и проведени успоредно с диетата. Диетата за плосък корем не се различава значително от другите диети. Хранителният режим при нея е основан на значително намаляване броя на калориите и изключване някои продукти като: печени сладки, рафинирани храни, сол, мазни ястия, сосове, шоколад, мас, свинско месо, сланина, тежки сирена, майонезени сосове и твърд алкохол.

Акцентът е върху вегетарианската храна. Необходимо е да се намали и количеството на чай и кафе и да се увеличи водата за пиене.

Меню на диетата за плосък корем:

Закуска: (изберете една от опциите):
а) чаша нискомаслено кисело мляко, един портокал;
б) едно варено яйце, два сухара.

плоский-живот_ploskij-zhivot_1Обяд: (изберете една от опциите):

а) една пържола на скара, 75гр варен боб, един портокал.

б) 250гр пилешки гърди без кожа и мазнини или 200-250гр риба от сортовете с ниско съдържание на мазнини, салата от зеленчуци;

Следобедна закуска: една чиния зеленчукова супа (или супа без месо);

Вечеря: 200-250гр телешко месо, приготвено на скара или на сух тиган, портокал.

Упражненията за коремните мускули могат да бъдат най- различни. Основното, което трябва да се помни е редовността на тяхното прилагане – всеки ден по няколко серии. Освен корема трябва да се обърне внимание на мускулите на гърба, особено в долната му част. Без оформянето на гърба, засилването на коремните мускули ще остане неефективно и незабелязано.

Диетата за плосък корем се понася добре и е предназначена и за продължителна употреба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване