Как да отслабнем за 30 дни

Редовните тренировки са задължителни, за да отслабнете с желаното тегло. Редуването на 30 минути аеробни упражнения, като тичане, каране на колело или разходка, и 30 минути тренировка с тежести, са важни за отслабването.

otslabvane-podpravki

Аеробните упражнения помагат за заздравяването на сърдечно- съдовата система и изгарянето на натрупаните мазнини. Тренировката с гирички изгражда мускула, като помага на тялото да използва по- ефикасно калориите. Хората, които тренират с гирички и аеробни упражнения отслабват повече от тези, които разчитат само на кардио тренировки или диета.

Вместо да спазвате строга диета, може да използвате съветите за здравословно хранене. Според проведени проучвания, възрастните трябва да консумират поне 150 грама зърнени храни, половината от които да са пълнозърнести. 500 грама пресни плодове, 650 грама зеленчуци, 3 чаши прясно мляко, от 150 до 350 грама месо, бобови и 7 ч.л. мазнина дневно.

Водата може да потиска апетита. Помага на тялото да работи правилно и да изхвърля токсините.

ne-otslabvam

Допълнете диетата си с В- комплекс и В12.

Тези витамини помагат за регулирането на метаболизма и засилването на нервната система и кръвообращението. В12 помага за обработването на въглехидратите и протеините, като увеличава енергията.

Регулирайте стреса

Кортизолът е хормонът, който увеличава апетита, когато сме под стрес. Ако не можете да премахнете стреса от живота си, научете се да го контролирате. Отделяйте по 10- 15 минути дневно, за да практикувате дълбоко дишане.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване