Как да станеш достойно красива за спасителка на плажа

Тайната диета за отслабване на Кейт Ъптън

Опасно секси, тя притежава притегателна сила, на която малко мъже и жени могат да устоят. Разкрепостена в стил Мерилин Монро, русокосата фурия не се спира пред никакви препятствия по пътя към върха. Въпреки скандалния си имидж, Кейт Ъптън е твърд почитател на здравословния начин на живот и непоправим фен на спорта.

Отслабване с Кейт Ъптън

Кейт Ъптън е американски супер модел и актриса, придобила популярност след участието си в каталога на Спортс Илюстрейтед. Родена на 10 юни 1992 година.

Може би няма да се изненадате от нейното признание, че поддържа фигурата си привлекателна с упражнения и диета. По отношение на храненето не спазва някакви специални ограничения, просто внимава да консумира само полезни храни. По – голям интерес предизвикват тренировъчните методи на тази разкошна красавица.

Тренировка за отслабване на Кейт Ъптън

„Упражненията са част от моя живот, ежедневие. Просто не бих могла да си представя, че съществувам без да се движа. Обичам тренировките във фитнеса и ако някога въобще се омъжа, то със сигурност ще бъде за спортист. Преди всичко трябва да се грижим за здравето си, другото става от само себе си”, споделя тя. Ето кои са нейните методи за отслабване:

Бягане по пясъка и в морето. Денят за Кейт започва с 3 мили джогинг. Редуването на бягане по сух пясъка, във вода и по асфалт позволява тялото да се натовари по различен начин и това повишава резултатите.

Каране на скейтборд. Любимо занимание на манекенката още от детските ѝ години. Не се страхува, че ще падне.

Въртене на обръч. Ъптън признава, че това упражнение е единственото, с което поддържа талията си във форма. Допълва, че влияе особено добре и върху еротичния ѝ живот.

Игри с топка. Преди всичко баскетбол. Луда е по кошовете, обожава ги.

Адреналин. Перфектно средство за разпускане и горене на калории – пързаляне с влакчето на ужасите по бреговете на Калифорния. Кейти е категорична, че след като се върне на земята има чувството, че е била поне час в залата за фитнес.

Плуване. Друго любимо средство за отслабване. В морето или басейна няма значение, важното е да е във водата.

Танци. Разкошни за релакс и тренировка. Когато е в настроение може да танцува цял ден и цяла нощ.

Фотосесии. След фотосесия се чувства толкова изморена и изтощена, сякаш през ръцете ѝ са минали най – малко 200 тона желязо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване