Жизел Бюндхен разкри Много Лесен метод за Отслабване! Ето какъв е той:

В автобиографичната си книга топ моделът Жизел Бюндхен разкрива една от тайните на перфектната си фигура. Много лесен за прилагане метод, който доказано помага за сваляне на излишното тегло и поддържането му.

Състои се в следното: да се увеличи времето между вечерята предния ден и закуската на следващия ден. Т.е., между последното и първото хранене на другия ден трябва да минат 12 часа.

Жизел Бюндхен признава, че го прилага два пъти седмично, а методът е доста популярен сред моделите и актрисите.

При тази диета не е важното какво ядеш, а кога го ядеш. Не налага ограничаване на никоя хранителна група. Достатъчно е да се спазват принципите на здравословното хранене – да се избягва бялата захар и захарните изделия, както и бялото брашно.

Едно от предимствата на диетата е, че тя предлага гъвкавост и можем да я нагласим според нашия режим. Ако вечеряме в 8 часа вечерта, следващото хранене трябва да е закуската на следващия ден, която трябва да е също в 8 часа.

Не е задължително да се прилага в едни и същи дни от седмицата, така че ако имаме вечеря или трябва да присъстваме на някакво тържество, можем да изберем други дни за диетата.

Според диетолозите, този метод също така подобрява сърдечно- съдовата дейност и поддържа мускулната маса. Разбира се, има и такива, които твърдят точно обратното.

В американски университет е проведено изследване, което прилага метода върху хора с наднормено тегло. След пет седмици се установява, че кръвната им захар е намаляла, а също и нормализиране на кръвното налягане.

Така или иначе, диетолозите са единодушни, че вечерята трябва да е възможно най- рано, а не късно вечер. Особено вредно е да си легнем точно след вечеря. Това често води до безсъние. Нарушава работата на черния дроб. Затруднява храносмилането. Късната вечеря доказано е сред причинителите на наднормено тегло.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване