Тайната съставка за перфектна фигура в закуската на супермодела Лили Олридж! Виж Тук:

lili-olridj

Ангелът на „Виктория Сикретс“ ни дава ключа към приготвянето на перфектна закуска, която ще ни помогне да поддържаме перфектна фигура.

Много диетолози обясняват колко е важно да има топла храна в закуската сутрин. Други пък ни съветват да ограничим захарта и да включим авокадо или банан в първото хранене за деня.

Световноизвестният модел Лили Олдридж ни предлага своята формула за хубава фигура, която включва портокала, като основен елемент в сутрешната закуска. Високото съдържание на витамин С в плода, освен че ни зарежда с енергия и засилва имунитета, помага за по- лесното изгаряна на натрупаните мазнини.

Не всички плодове има свойства, които подпомагат отслабването. Но е доказано, че един портокал на закуска ни помага да пазим фигурата си и да имаме красива кожа.

Защо портокалът е полезен на закуска?

Той е сред плодовете, които са най- добрите ни съюзници в битката с излишните килограми. Съдържа голямо разнообразие от полезни вещества, които подобряват работата на организма, така че да ги усвояваме максимално добре. Освен това, помага за правилното функциониране на черния дроб, като ни поддържа здрави и силни.

Портокалът подобрява работата на метаболизма, като го ускорява. Това се дължи на съдържанието на полезни киселини и фибри. Те увеличават разхода на енергия и по този начин тялото започва да топи излишните мазнини.

Сутрешната закуска е най- важното хранене за деня. Затова трябва да е балансирана и пълноценна. Но портокалът сам по себе си не е достатъчен, за да разреши проблемите с теглото ни. Трябва да се съчетае с по- здравословна храна и навици, както и с по- голяма двигателна активност.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване