Шантавите диети на звездите – част 1

Mariah Carey in concert, Chengdu, Sichuan Province, China - 12 Oct 2014

Холивудските звезди правят всичко, за да са слаби. Дори се подлагат на диети и процедури за отслабване, които звучат доста налудничаво. Понякога обаче тези грешки могат да им струват скъпо и да се отразят на здравето им.

1. Марая Кери. Певицата е сред най- върлите почитателки на бързите диети. Успява да отслабне бързо, но после си връща килограмите, че и отгоре даже. Най- налудничавата диета на Марая е т.нар. лилава диета, в която трябвало да яде само лилава храна в три дни от седмицата. Заради тези диети, певицата често има сериозни колебания в теглото.

2. Дженифър Анистън и диетата с бебешки пюрета. Холивуд беше луднал по тази диета, но учените бързо я сразиха. Анистън беше сред най- върлите почитателки на тази диета, която включваше прием само на 600 калории дневно.

Виктория Бекъм- плашещо слаба

Виктория Бекъм- плашещо слаба

3. Парис Хилтън и Виктория Бекъм. Двете бяха луднали по диетата с кисело мляко и маруля. Парис Хилтън е известна, че може да изкара няколко дни само на вода. Докато Виктория Бекъм се е подлагала на диети, заради които е яла само марули, ягоди и тофу. Въпреки че и двете имат хубави фигури, това не им пречи да се подлагат на прекалено драстични диети, дори с риск за здравето си.

4. Рене Зеуегър. Актрисата е известна със сериозните си колебания в теглото – от супер слаба до пухкавелка. Най- налудничавата диета, на която се е подлагала, е диетата с лед.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване