Любо Нейков отслабва с едно- единствено правило за хранене! Ето кое е то:

Актьорът Любо Нейков от години се бори с огромното си наднормено тегло. Заради голямото количество килограми, му се появиха редица здравословни проблеми, сред които хипертония, висок холестерол, сърдечно- съдови и пр.

През годините той не веднъж е правил опити за отслабване, но резултатите никога не били трайни и теглото му пак се връщало.

Любо Нейков не крие, че обича тежките софри, които до споделя със семейството и приятелите си. Обича да хапва и да пийва.

Любо Нейков след свалените килограми

От лятото обаче сериозно се е заел със свалянето на наднорменото тегло. До момента е свалил 15 килограма.

Актьорът разкрива и как е успял да постигне резултата. Решил да спазва едно просто, но много ефикасно правило – хапва си от всичко, но в малки количества, не повече от шепата на ръката. И ефект наистина има.

Освен че резултатите вече са видими, здравословното му състояние значително се е подобрило. Холестеролът му вече е в норма. А проблемите с бъбреците също са изчезнали.
Любо Нейков се стреснал от наднорменото си тегло, след като преди четири години брат му Цветан починал от инфаркт. Той също страдал от хипертония и висок холестерол, причинени от излишните килограми.

Самият актьор на няколко пъти се е разминавал с най- лошото, като последният път беше именно това лято.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване