Ето как Дженифър Лопес поддържа перфектна фигура на 47 години!

jlo

Дженифър Лопес е една от най- известните жени в света. Въпреки че наскоро ще навърши 48 години, латино дивата продължава да изглежда все така скандално красива. Тя има и едно от най- поддържаните тела в Холивуд. Как обаче успява да го постигне?

Освен чрез хранителен режим и редовни тренировки, постоянството и дисциплината на Джей Ло са железни.

Сьомга, зеленчуци … и значението на протеините

Храните, които яде, са внимателно подбрани. Певицата не гладува, но и избягва определени хранителни комбинации. Ето какво представлява един примерен неин обяд: печена сьомга с голяма салата от зеленчуци, сред които броколи, чушки, тиква, овкусена с малко сос винагрет. Друг вариант е салата от зеле със сирене и леко изпечени тиквени семки.

Следобед набляга на протеините. Джей Ло обича да яде свинско и пилешко, а гарнитурата се състои от зеленчуци. Тя избира такава храна, която я зарежда с енергия, за да не огладнява по никое време. Освен това, тъй като тренира редовно, протеините й помагат да възстановяването и поддържането на мускулната маса.

Дженифър Лопес не обича строгите диети. Старае се да спазва здравословен режим, но по празници и семейни събирания си хапва каквото й е на душа. Затова, тренировките са много важна част от ежедневието й. А и по този начин избягва спазването на строги диети.

Без цигари, алкохол и кафе
Режимът на латино звездата не се ограничава само с хранене и тренировки. Тя има три много важни правила, за да изглежда добре отвън и да бъде здрава отвътре: не пие алкохол, не пуши и избягва кафето. По този начин кожата се запазва млада и свежа.

Хранене извън дома
Когато се храни навън, латино дивата избира винаги най- здравословните варианти от менюто и пие много вода. Хидратация е изключително важна. От менютата на ресторантите избира риба със зеленчуци или салата.

Как се поддържа във форма?
Певицата редовно се занимава с танци до ден днешен. Кариерата й стартира именно като професионална танцьорка. Прави упражнения редовно като използва системата на Трейси Андерсън. Преди тренировка винаги пие много вода, за да е добре хидратирана и да има енергия.

А след тренировка?
Почива, хапва нещо здравословно и отново пие много вода. По този начин си връща силите след усилената тренировка в залата. Джей Ло държи на добрата почивка. Винаги спи по 8 часа – така поддържа метаболизма си, възстановява се от упражненията и поддържа кожата си свежа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване