Диети и тренировки на топ моделите на Виктория Сикретс

Някога чудили ли сте се как едни от най- красивите жени на планетата, моделите на Виктория  Сикретс, поддържат телата си. Ето техните диети и упражнения:

modeli

Адриана Лима

Бразилският топ модел предпочита диета за контрол на порциите. Т.е., ядете всичко, но контролирате количеството на порциите. Лима яде плодове и зеленчуци без ограничения, но внимава със семената. Моделът обича да яде месо, но винаги внимава с порциите. Лима набляга на аеробни тренировки под формата на бразилския стил капоейра.

Алесандра Амброзио

Въпреки че е майка на две деца, Амброзио винаги е в топ форма. Моделът има изключително разнообразни тренировки: с тежести, с ластици, капоейра и др. По отношения на храната, не яде рафинирана захар и е намали значително въглехидратите. Типичното меню за Алесандра Амброзио е: 2 яйца на закуска и хлебче, понякога с малко месо. На обяд предпочита японски ястия, като супа мисо и ролце с риба тон, малко салата. За вечеря, например, пилешки гърди със зеленчукова супа.

miranda-ker

Миранда Кер

Поддържа тялото си като яде полезни въглехидрати и чисти протеини, например: зърнени храни, зеленчуци, нискомаслено кисело мляко, плодове и белтъци. На закуска понякога яде печени филийки без жито, с парченца авокадо и кисело мляко с боровинки. Яде храни с нисък гликемичен индекс, алкални храни, яде малко месо. За сметка на това обича да яде шоколад. Тренировката й се състои от йога, кардио и упражнения за издръжливост с ниска интензивност. Продължава 75 минути и я прави 3- 4 пъти седмично.

Жизел Бюндхен

Също обича да яде месо, както и хамбургери. Занимава се с йога и много аеробни тренировки.

Мариса Милър

Преди снимки или ревю, отслабва със зеленчуци и пие много вода през 48- те часа преди събитието. В ежедневното си хранене не приема натрий, въглехидрати и алкохол. Тренировките й са предимно за издръжливост, за да поддържа мускулния тонус. Спортува много на открито.

Шоуто на Виктория Сикретс за 2014. ВИЖ ТУК:
http://youtu.be/AAIR7bLMs0Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване