10- дневната диета на Дженифър Лопес за перфектен корем! Виж Тук:

49- годишната Дженифър Лопес продължава да шашка феновете по целия свят със стегната си фигура. За да се подготви за лятото, певицата се подложи на 10- дневна диета, която изключва захарта и въглехидратите. Това е сериозно изпитание за латино дивата, която не крие, че обича да си хапва сладко.

Сили в начинанието й дава нейният приятел Алекс Родригес, който също се подложил заедно с нея на строгия режим. Освен забраната за консумация на захар и въглехидрати, трябва да се спортува редовно и във фитнеса.

Резултатите обаче си заслужат. На четвъртия ден от диетата, Джей Ло вече може да се похвали с идеална коремна преса. Кадрите очевидно не са манипулирани, тъй като стегнатият корем на певицата изглежда съвсем естествено.

Менюто на певицата включва основно зеленчуци и риба. В диетата преобладава риба тон – на пара или на консерва. Например, азиатска салата с риба тон, която се приготвя от риба тон на пара, краставица на ленти, задушено брюкселско зеле, пържен „ориз“ от карфиол (не е истински ориз, а накълцан на ситно карфиол), както и няколко резена жълта чушка.

Краставица, домат, жълтата чушка, зелен фасул са сред основните зеленчуци в менюто на диетата. За десерт може да се добави малко диетично желе без захар.

Част от менюто на Джей Ло

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване