Ето каква е диетичната вечеря на Кайли Дженър:

Кайли Дженър разкри най- новото си меню за вечеря. Рецептата е лесна за приготвяне и се състои само от четири продукта, които са богати на полезни вещества и засищат, така че да не чувствате глад за дълго време.

Вечерята е най- важното хранене, за да сваляме излишните килограми и да поддържаме теглото си в оптимална форма. Калориите, които приемаме в последното хранене за деня, се изгарят най- трудно, защото вече не сме толкова активни.

Сьомга, сладък картоф, аспержи и спанак са четирите съставки на актуалната вечеря на Кайли Дженър. Приготвят се задушени. Ето защо именно тези четири продукта:

Сьомгата е богата на антиоксиданти, които помагат срещу образуването на свободни радикали. Мастните киселини в рибата (особено омега- 3) предпазват от сърдечни проблеми и са предпочитани от спортистите за избягване на контузии.

Сладък картоф. Особено актуален продукт в менюто на много моделки. На вкус наподобява традиционния картоф, но съдържа по- малко калории и повече полезни вещества. В същото време засища отлично и затова е предпочитана гарнитура.

Аспержи. Имат диуретично действие и помагат на организма да се пречиства от натрупаните мазнини. Освен това са богати на витамини А, С, Е и някои от група В, калий, калций и фибри.

Спанак. Притежава много качества, които са подходящи за всяка диета за отслабване. Съдържат само 26 калории в 100 грама и са богати на витамини С и Е. Високото съдържание на фибри помага да се чувстваме сити за повече време.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване