Разтоварващите дни с минерална вода –сваляне на килограми и детоксикация

56833587d7d916a72c18e612407f6beeРазтоварващите дни с минерална вода принадлежат към едни от най-ефективните начини за прочистване на тялото и за отслабване.  Защо и колко често трябва да ги правим?

Често хората бъркат глада с жажда и запълват стомаха с храна, преяждат и така надават на тегло. Ако можете да направите разлика между двете толкова близки чувства, след това ще можете да отслабнете много по-бързо и по-лесно.

Същността на разтоварващите диетични дни с вода, са че при най-малкото чувството на глад пийте течности – минерална вода. Ако става непоносим гладът, можете да ядете всеки белтъчен продукт: парче печена риба, варено яйце, варени пилешки гърди, кисело мляко и т.н. Важно е по време на диетата да се въздържате от използването на сол и люти подправки, които имат способността да задържат вода в тялото. В противен случай ефектът от диетата с минерална вода ще бъде тъжен – водата ще доведе до тежък оток.

Ден на минерална вода – това не е просто разтоварваща програма, която позволява на храносмилателната система да си почине и да се отървете от излишните килограми, но също така е отлична детоксикация на организма.

Последното хранене трябва да се проведе между  17-18 часа. Последно прием на вода – до 2 часа преди лягане.

Строг пост с минерална вода

Диетата в деня на минерална вода е проста – минерална вода и това е. Във водата се позволява само добавянето на лимонов сок. На ден трябва да се пие поне 2 литра минерална вода. Ако увеличаването на дневната ставка до 4 литра няма да ви измъчва с подуване и вие ще се чувствате добре, не се колебайте да го направите. Диетата с минерална вода трябва да се извършва, без цигари и алкохол  и да прекарват повече време на открито.

След този строг пост трябва постепенно да увеличавате калориите в храната. Дайте предимство на зеленчуците, плодовете, пресните сокове и се откажете от тежката храна под формата на месо, риба, яйца, гъби и сол. Постепенно увеличавайте месото и рибата и така докато се нормализира храненето ви. Такъв ден на пост само с минерална вода е най-добре да се провежда веднъж на всеки две седмици. Ако тренирате тялото си, това ще ви помогне не само да отслабнете, но и да засилите обменните процеси в организма, които ще поддържат фигурата ви във форма.

merene_dupe
Строгата диета с минерална вода се смята за един много труден и тежък пост. Вие разбирате, че през  този ден напълно трябва да се откажете от яденето. Ето защо, като моно- диета, е противопоказна за хора с хронични заболявания и здравословни проблеми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване