Пийте безалкохолни без подсладители – това ще ви помогне да отслабнете

отслабване с безалкохолниИзследователи казват, че отказването на подсладителите водят до отслабването с по килограм и половина за година и половина.
Тялото само регулира твърдите храни, които сме погълнали. Например ако на обяд сте преяли, вечерта ще ви се яде още повече. Но това не важи за изпитите течности, твърдят експертите. Ако ограничите пиенето на напитки – особено сладките такива ще отслабнете по – лесно. По този начин можете да предотвратие и напълняването, а ако спазвате диета – по – лесно да постигнете желания резултат.
Подсладените напитки окзват много по – голямо влияние върху килограмите от другите течности.
Ако чувствате жажда, пийте вода, съветват специалисти– за предпочитане е пред подсладените и газирани напитки.
След като провели изследване върху 810 човека на различна възраст учните стигнали до извода, че пиенето на неподсладени напитки е много по – важно от ограниченото ядене.
Напитките биват разделени на няколко категории:
Подсладени – например безалкохолно, пунш, плодови напитки
Диетични – сода, мляко, зеленчукови сокове, плодови сокове, алкохолни напитки, кафе, чай – със или без захар.
По време на тези опити, ненадейно звъняли на участниците, за да правят проучвания, относно теглото им – тези, които пиели диетични безалкохолно отслабваненапитки отсалабнали, а другите – напротив, дори качили няколко килограма.
Затова към всяка диета се препоръчва пиенето на напитки без подсладители, или поне ограничаване на техния прием. Добър помощник са и на борбата със затлъстяването. Ако намалите пиенето на вредните напитки само с една чаша на ден ще отслабнете поне с половин килограм за един месец, а за няколко – с един.
Но ако съчетаете цялото това нещо със спорт, упражнения за отслабване и здравословна диета ще постигнете много, и ще се чувствате значително по – добре. Естествено промените настъпват бавно, но пък резултатите са трайни, и зъзвръщането на сваленото не става толкова бързо, както при много от диетите за отслабване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване