Отслабване с витамини

диетаВсички знаем, че за да сме здрави трябва да зареждаме редовно тялото си с витамини. Без тях няма да имаме нито силен имунитет, нито жизненост, нито пък добро настроение, хубава кожа и здрава коса. Когато пък пазите диета не получавате достатъчно витамини и хранителни вещества, от които тялото ви има нужда, и по този начин то се изтощава. Най – важната задача е да избегнете този дефицит.

Но кои са витамините, които са ви нужни, за да отслабнете?

Витамин С намалява холестерола. Помага глюкозата да се превърне в енергия, която ни е необходима, за да вършим ежедневните си задължения. Витамините помагат за храносмилането и за обменните процеси в организма, затова и са толкова важни. Витамин В1 например помага за превръщането в енергия погълнатите мазнини, протеини, въглехидрати. Също и В3 освобождава енергия от приетата храна. В4 ускорява метаболизма и е полезен за черния дроб. С помощта на витамин Д тялото абсорбира калция, укрепват се отслабванекостите и се контролира оформянето на мастна тъкан. Магнезият помага за обмяната на веществата и контролира енергията.

Затова ако вашето желание е да се преборите с наднорменото тегло независимо от диетата, която спазвате, вида спорт – плуване, тичане, каране на колело, фитнес упражнения, които правите вземайте и витамини.
В храната, която консумирате също има витамини, но те не са достатъчни за вашите нужди. Точно заради тази причина всички витамини и минерали са предназначени за хората, които имат нужда да отслабнат.Свалянето на килограми е много труден процес, а витамините ще ви помогнат за това.

Извод: Вземайте витамини, и ще отслабнете!

Витамини. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване