Лешникът – за отслабване без липса на енергия

лешникОТСЛАБВАЙТЕ БЕЗ ДА ГУБИТЕ ЕНЕРГИЯ

Когато искате да отслабвате, имайте предвид, че най- добрият начин да го направите е бавно, но сигурно.

Вторичен ефект от диетите за отслабване е липсата на енергия и сила. Въпреки че всеки организъм реагира по различен начин, това се случва най- вече, когато диетите не са балансирани, а бързи и строги.

За да не се случи и на вас, включвайте в диетата такива храни, които ви дават достатъчно енергия, така че да не се чувствате изморени и без сила. Затова ви предлагаме да научите повече за една от тези храни – лешникът.

Въпреки че съдържа много калории (628кал/100грама), ако го ядете на правилни порции, ще ви помогне да отслабнете, без да губите енергия.Лешникът съдържа сериозни източници на енергия – захар и мазнини.

Мазнините в лешника са с много добро качество, което го прави чудесен източник на ненаситени мазнини.

От друга страна, тези ядки съдържат много фибра, което помага да пречистите тялото си и да се изхвърлите вредните вещества.

Чрез лешника можете да си набавите естествени антиоксиданти (витамини Е и С), минерали (селен, цинк, манган, магнезий). Всички тези вещества помагат да топите по- бързо мазнините и да отслабвате.

За да влияят калориите на лешника върху тялото ви, но и да се възползвате от всичките им качества, се препоръчва да не ядете повече от 10 лешника на ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване