Как да останем слаби и през зимата!

зима отслабванеПоради факта, че зимата е беден на разнообразие от плодове и зеленчуци сезон, но за сметка на това богат на много празници винаги преяждаме и качваме килограми. Как да се предпазим от това нещо и да запазим формата си дори и през този сезон.
Тази диета за отслабване, която ви предлагам се спазва най – малко два месеца, за да има ефект. Съчетайте я с фитнес, различни упражнения и т.н. Нека и менюто ви да бъде разнообразно.
Консумирайте пълнозърнести продукти, постно месо, бобови растения, черен дроб. Те са богати на витамин В и витамин Е, които ободряват и тонизират – а когато не сте си ги набавили, е твърде вероятно да се чувствате уморени.
Хранете се често – по около четири пъти на ден и оставяйте по три часа между храненията, за да отслабнете наистина.
Не забравяйте зеленчуците и плодовете хапвайте брюкселско зеле, целина, пъпеш, портокали, броколи, грейпфрут, зелена салата, киви – то е изключително полезно, затова нека то най – често присъства в менюто ви за отслабване.
Можете да си позволите и млечни продукти, риба, орехи, кълнове, пилешко, пълнозърнест и типов хляб, царевица, сусамени семена и т.н.
Не яжте сладкиши, бял хляб,тестени изделия. Хубаво е по време на диетата в менюто ви да присъстват нискокалорични, но богати на витамини храни.
отслабване зиматаОрганизма ви сам ще покаже от кои храни се чувствате добре, и от кои не. Тези, които во влияят положително – тях консумирайте.
Примерно меню за един ден
Закуска: извара с лук, салата с домати, чай и хляб – две филии.
Втора закуска: две питки ( позволени са само пълнозърнести ), шунка и портокалов фреш.
Обяд: варено пилешко, минерална вода, в която можете да сложите лимон, картофи и броколи.
Следобедна закуска: плодова салата
Вечеря: лимонов чай, фасул, пълнозърнеста питка

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване