Какво да ядем преди тренировка за по- бързо отслабване

хранаФизическата активност е чудесен начин да се поддържате здрави, и особено, ако искате да отслабнете. Все пак, за по- добри резултати, е важно да знаете какво можете да ядете преди тренировка. Това ще ви помогне да топите мазнини по- ефикасно по време на упражненията и съответно да отслабвате по- лесно.

Спорът кога е по- добре да се яде – преди или след тренировка, продължава да не е решен. Всеки има своите аргументи „за“ и „против“.

Ако си направите една лека закуска преди тренировка, ще заредите тялото си с необходимата енергия и няма опасност да ви се завие свят, да се преуморите или да ви падне кръвното.

Предлагаме ви списък с леки закуски, които ще ви дадат сили за физическото натоварване. Но също така ще ви помогнат и да горите повече мазнини. Спокойно можете да ги включите в диетата си:

– 150 мл обезмаслено кисело мляко с лъжичка зърнена храна, без захар, и 1 ябълка

– 1 чаша прясно изцеден сок от пъпеш и круша, 1 диетична зърнена вафла

– 1 чаша прясно изцеден сок от портокал. 250 грама нарязан морков, 1 филия пълнозърнест хляб с парче обезмаслено упражнениясирене

– 250 грама обезмаслено кисело мляко, към него добавяте – парче ананас на кубчета, няколко ягоди, 1 лъжица овесени ядки, 5 натрошени бадема,

Трябва да запомните, че можете да ядете тези леки закуски 1 час преди тренировката.

Изследванията показват, че хора които тренират, получават най- добри резултати, когато консумират от 1 грам въглехидрат за всеки килограм от теглото си, 1 час преди заниманието си.

Преди да започнете да съчетавате диета с упражнения, трябва да адаптирате организма си, за да избегнете стомашни неразположения. Започнете с малки порции, докато привикнете. След това постепенно ще стигнете до количествата, които ви предлагаме.

Не забравяйте да пиете вода – преди, по време и след тренировката. По този начин забързвате метаболизма си и отслабвате по- бързо.

Най- добрите упражнения за бързо отслабване. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване