Бъдете здрави и слаби с листа от моринга

морингаМорингата е дърво, от което се използват листата с медицински цели. Сред качествата на растението е, че помага при отслабване.

Напоследък се говори доста за морингата, при това основно заради Фидел Кастро. Най- известният кубинец го консумира редовно, за да е здрав и силен.

Морингата е позната отскоро в Западния свят, тъй като произходът й е от Азия и Африка. В Индия, например, се използва в аюрведа медицината. Счита се качествата на дървото на почти чудодейни. Но ще обърнем по- сериозно внимание на свойствата му за отслабване.

КАЧЕСТВАТА НА МОРИНГАТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Пречиства организма. Действа като диуретик и разхлабително, дори намалява апетита. Затова помага за отслабването по няколко направления.

Богата на витамин В. Витамините от тази група помагат за превръщането на храната в енергия. Затова морингата еморинга1 изключително енергезирища. Освен това е богата на желязо и други минерали. Ценен екземпляр при отслабване.

Как да консумираме морингата? За да се възползвате от всичките й качества, се консумират листата под формата на чай сутрин на гладно. Може да го откриете на прах, като екстракт, на капсули, като олио и др.

Морингата. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване