Снимайте храната си, за да отслабнете

dieta-ofis

Воденето на дневник на храненето е полезно за отслабването. Така ще виждате без проблем какво ядете. Но има смисъл, само ако го водите стриктно и честно. Но не на всички ни е приятно да се разхождаме с тетрадка под ръка. Можем обаче да използваме мобилния си телефон. Снимайте всяко ястия, преди да го изядете.

Изследване показва, че много хора добиват правилни хранителни навици, като започнат да документират всяко свое ядене, преди да го изядат. Когато видите на снимка какво поглъщате, ще си дадете по- ясна сметка какво трябва да промените, за да отслабнете.

tochkova-dieta

Хората обикновено обръщат внимание на храната си, след като вече са я изяли. С дневник в снимки можете да видите дали това, което ядете, е здравословно или не е, дали порцията е много голяма или е малка. Но ако снимката отразява балансирано ястие и ще сте доволни с избора си.

За да проработи „флаш диетата“, правилното е да снимате всяко ястие, преди да го изядете. Тази диета може да ви е много полезна, за да преценявате кога сте гладни и колко да ядете.

Възползвайте се от съвременната технология, за да си помогнете и за отслабването.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване