Как да правим диета на работното място?

Искате да отслабнете, но прекарвате много време извън дома си и се питате: „Как да правя диета, докато съм на работа?“ За да успеете в начинанието си, ви предлагаме серия от препоръки. Чрез тях ще успеете да направите диетата си за отслабване, без да имате проблеми на работното си място.

работа

Макар и да изглежда просто, не е лесно всяка сутрин да мислете каква храна да си вземете на работа, за да спазите диетата си за отслабване. Това отнема доста време.

Като правите диета, важното е да консумирате по- малко калории, отколкото обикновено. Както и да правите упражнения.

СЪВЕТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА РАБОТА

Избягвайте бисквити и други подобни сладки неща. Идеални са да си ги сложите в чекмеджето на бюрото, но са много калорични, а и няма да утолят глада ви. За да ги заместите, носете си плодове, зеленчуци – моркови, домати, целина, обезмаслено кисело мляко, 2 диетични вафли.

Сложете на бюрото си 1 бутилка вода от 2 литра и пийте на често, за да не огладнявате.

Пригответе си храната, която ще носите на работа. Изберете си обикновени неща – салата, месо, плодове. Веднъж в работа1седмицата можете да си правите сандвич от риба тон и пълнозърнест хляб.

– Ако се храните извън дома, изберете салата и месо

Правете упражнения на работно място. Как? Качвайте се и слизайте по стълбите. Ако трябва да свършите нещо навън, идете пеша, а не с автобус, метро или автомобил.

Търсете подкрепа  от колегите си. Нека ви насърчават да продължавате се диетата. Най- важното е да не ви изкушават с храни, които не можете да ядете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване