Ако искате да отслабнете, намалете мазните храни

мазни храниДори и най – строгите диети не помагат за трайното отслабване. Различните диетолози защитават различни теории за отслабването.
И всяка от тях не е лишена от здрава логика.
Диетите се препоръчват от специалистите ако целта е да постъпва с храната възможно по – малко количество енергия. Ще намалим калоричността най – лесно ако изключим мазнините. На тази логика са изградени почти всички диети, които разчитат на обезмаслените продукти.
Оказва се обаче, че нито този начин, нито хапчетата са способни да ни помогнат. Затова и затлъстяването става все по-разпространено. Според някои изследователи причината е в липсата или достатъчната физическа активност за сметка на потребяваната от нас храна.

Да се откажем от мазнините може да бъде много опасно за организма, твърдят учените. Затова именно този вид диета носи името „инсулинова” – принуждава организма да произвежда много инсулин. За да предотвратим натрупването на мазнини и дори да ги „изгорим” най – ефикасна е диета мазнинипротивовъзпалителната диета. Тази диета е изключително здравословна. И освен, че е полезна, може да предотврати различни болести. По време на противовъзпалителната диета трябва да се ядат предимно плодове и много зеленчуци, а за сметка на това да се намалят мазнините. Консумирайте риба, пълнозърнести храни, булгур, кафяв ориз, пиле, различни подправки като джинджифил или къри. Намалете млечните продукти, червеното месо, въглехидратите – пастата, белия ориз.

Да се избягват обработените храни. Интересното е, че вследствие на подобна консумация могат да се наблюдават подобрения дори при сърдечната дейност. Редом с този режим може да приложите и липотерапия, твърдят американските специалисти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване