Кои диети за отслабване са най- добрите

Без значение дали ви остава да свалите още няколко килограма или си поставяте дългосрочна задача да подобрите храненето си и да влезете във форма, сигурно се чувствате затрупани от информация, докато търсите най- добрата диета за отслабване. Хората постигат голям успех както с хиперпротеиновите диети, така и с балансираните. Така че най- добрата диета за отслабване е тази, която приляга идеално начина ви на живот и на вкусовете ви.

отслабване

Действие

Въпреки че количеството на храната, която ядете, е от значение, качеството също е важно. Ръководството на клиники „Майо“ твърди, че за да отслабнете с 1 кг трябва да премахнете от менюто си 3, 500 кал. Т.е., да спрете да ядете всеки ден сладкиши и други захарни изделия.

Характеристики

Известният лекар и тв водещ доктор Мехмед Оз разработва различни диети за отслабване, като набляга на хранителните вещества, храната и отслабването. В една от своите книги обяснява, че трябва да започнете като премахвате по 100 калории на ден от храненето. После махате 5 средства за овкусяване, които са бедни на полезни вещества, но много калорични като хидрогенно масло, захар, царевичен сироп, бяло брашно и обогатено брашно. Тези храни се заместват със зеленчуци, орехи, семена, зехтин, морска храна, цели зърна.

Предупреждение

Доктор Оз предупреждава, че сандвичите, бързата храна, рафинираната храна и снаксовете могат да провалят диетата отслабване1ви за отслабване. Четете малките букви на етикетите и наблегнете на храни с натурални съставки, пресни продукти.

Мнение на експертите

Много хора предпочитат диетите за отслабване от типа на средиземноморската. Включва зеленчуци, зелени листа, пресни плодове, леко обработена морска храна, цели зърна, маслини, зехтин, чаша червено вино. Яжте сосове от домати, подправки, зехтин и балсамико.

Допълнение към диетата за отслабване

Може да увеличите силата на вашия план за отслабване, като добавите физическа дейност в ежедневието си. Американската асоциация на кардиолозите предлага да правите някакви умерени кардио упражнения като 150 минути разхождане на седмица, 75% интензивна дейност като тичане. Може да добавите две или три сесии от 20 минути за разтягане и гъвкавост като йога, пилатес, тежести, упражнения на пода и др.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване