Отслабване със зумба

zumba-otslabvane

Зумбата е тренировка, която съчетава латино танците и аеробиката. Когато искате да отслабнете, потърсете тренировка, която да е разнообразна, лесна и да е подходяща за хора с различно ниво на физическа издръжливост.

Открийте за себе си такава тренировка, която бихте искали да правите вечно. Там е разликата между успеха и провала. При зумбата отслабвате с толкова, колкото влагате при извършването на движенията, честотата, с която я изпълнявате и диетата ви.

Можете да правите зумба с група в спортна зала или у дома. Предлага много различни варианти. Съчетава четири латино стила: меренге, салса, регетон и кумбия. В часовете за напреднали се добавят още няколко стила: самба, калипсо и бели денс. Има зумба тунинг, при която движенията се изпълняват с леки гирички, водна зумба и пр.

zumba-trenirovka

Резултатите в отслабването зависят от вас самите. Колко усилие влагате в тренировката, колко време й отделяте и пр, определят колко бързо ще отслабнете. Жена, която тежи 68 кг, но не променя храненето си, но танцува с умерена скорост по 60 минути на ден, четири пъти седмично, може да изгаря до 400 калории на час. Това означава, че може да сваляте по 450 грама всеки три седмици. Същият брой тренировки, могат да помогнат на жена 90 кг да свали тегло само за 2 седмици, като изгаря по 540 калории на ден.

Зумбата не препоръчва следване на определена диета. Но е добре да ядете повече плодове и зеленчуци. Все пак, изхвърлете от менюто си храни, които съдържат празни калории и водят до бързо напълняване като: гадирано, пържено, тестени изделия, захарни изделия и пр.

Зумба тренировка за начинаещи. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване