Оставете килограмите си в басейна

pluvane-otslabvane

Плуването изгаря калории и активизира дейността на мускулите, като така ни помага да моделираме тялото си. 1 час плуване ни помага да изгорим 500 калории, като може да се стигне до 700 при по- сериозно усилие.

Водата е 800 пъти по- гъста от въздуха, така че всяко движение е като малка тренировка за цялото тяло, най- вече бедрата, ръцете, раменете, седалището и др. Докато изгаряте калории, активирате мускулите си, като така ускорявате метаболизма.

Освен че активира цялата мускулатура, водата е полезна за тялото. Помага ставите на тялото да си помагат, няма опасност от контузия, докато плувате.

pluvane

Плуването е спорт, който можете да практикувате цял живот. Освен това, ще ви поддържа млади дълги години. Според изследванията, кръвното налягане, нивата на холестерола, сърдечно- съдовата система и нервната система на хората, които практикуват спорта, са типични за млади хора.

Старайте се да ходете на плуване 2- 3 пъти седмично през първите две. Ако така и не сте се научили до сега да плувате, не чакайте, а започвайте.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване