Колко калории се изгарят със следните упражнения:

hodene-1

Чрез следните данни можете да контролирате по- добре калориите, които изразходвате.

Топенето на натрупаните телесни мазнини изисква да извършвате някакъв вид аеробна дейност. Има различни начини, които можете да използвате. Ето някои от най- добрите:

1 Ходене. Някои го смятат за много добро аеробно средство за отслабване, други – за най- слабо ефикасното. Чрез ходене можете да изгорите 300- 400 калории за час. Ходенето е идеален вариант, ако имате травми или сте с голямо наднормено тегло. Не е най- добрият метод за отслабване, но е полезно за здравето и поддържането на добра физическа форма.

2 Тичане. Ефикасно е за топене на мазнините и подобрява кардио- респираторната дейност. За един час можете да изгорите 600 калории.

tichane-uprajneniya

3 Каране на колело. Тренира същите мускули, които и тичането, но не е толкова натоварващо. Подходящо е почти за всеки. За един час можете да изгорите 600 калории. Можете да използвате и стационарно колело в фитнес залите.

4 Гребане. Това е отлична тренировка за цялото тяло. Тренировка с висока интензивност. Работи върху всички основни мускули. За един час можете да изгорите 840 калории.

5 Плуване. Чудесна тренировка за цялото тяло. За един час можете да изгорите 600 калории. Натоварването за тялото е по- умерено, защото се извършва във вода. Малък риск от контузии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване