Как да започнете отново да спортувате

Спортният ви екип е потънал дълбоко в гардероба ви, а далечният спомен, че някога сте тренирали е на път да изчезне. От доста време не правите никакви физически занимания. Но все пак съзнавате, че за да отслабнете, трябва да подновите спортните си занимания. Как да възстановим тренировките си?

sport-krasota

1 . Изберете занимание, което ви харесва. Ако искате успешно да възстановите тренировките си, изберете нещо, което ви харесва. Това е много важно, за да се чувствате мотивирани. Може да карате колело, да плувате, да танцувате и др.

2 . Извикайте приятелка. Нищо по добро от решителна приятелка, която да ви извади от застоя. Обадете се на най- priqtelki-sportдобрата си приятелка и се разберете за дните, в които ще тренирате. Поменете отговорно изпълнението на плана, сякаш става въпрос за служебен ангажимент. Когато измине един месец, и се насладите на всички ползи от движението, няма да можете да спрете.

3 . Отидете в спортна зала. Ако нямате приятелка, която да е достатъчно мотивирана, или просто не можете да напаснете свободното си време, отидете в най- близката спортна зала. Като си плащате, за да тренирате, ще сте още по- мотивирани.

При възстановяване на тренировките през първия месец ще ви е най- тежко, но когато го преодолеете, вече ще ви стане навик.

Започнете още сега с кардио за начинаещи. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване