Аминокиселини за тренировката ни

Има много неща, които можем да направим, за да постигнем по- добри резултати при тренировка: едно от тях е консумацията на аминокиселини. Нека разгледаме ползите от тях преди и след тренировка.

hiit

Защо да приемаме аминокиселини. Важно е да ги приемаме както преди, така и след тренировка, защото помагат за производството на протеини и енергия, за да се възстановят мускулите правилно, след положените усилия.

Какво ни носят аминокиселините:

1. По- голяма издръжливост. Л- глутамина и л- аргинина са две аминокиселини, които ни осигуряват максимална издръжливост и повишават нивата на енергия.
2. Възстановяване на тялото. Л- глутамина е аминокиселина, която се среща в големи количества в тялото ни. Нивата обаче падат, когато сме изложени на стрес, строга диета или здравословни проблеми.

potene
3. Добавките с л- глутамин ни осигуряват: възстановяване на мускулите, възстановяване на цялото тяло, помага за отслабването, увеличава либидото, увеличава хормона на растежа.
4. Подобрява мускулния тонус. Аминокиселини като л- глутамин и л- аргинин преди тренировка правят мускулите силни и стегнати.

Помогнете на тялото си с аминокиселини

За да бъде тялото ни в здраво равновесие, жените се нуждаят от малко тестостерон. С аминокиселините увеличаваме хормона и хормона на растежа, за да имаме стегнато тяло, без мускулна треска и схващания, с повече сила, а клетките се окисляват по- добре, отслабваме и увеличаваме либидото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване