Включете подправките в менюто си за по – тънка фигура

подправки отслабванеПрез летния горещ сезон всеки се пита какво да направи за да изглежда добре в късата плажна рокличка или по бански. Отслабването вълнува почти всеки от нас, който зимата е добавил някое излишно килце към теглото си. Много от нас нямат желание и воля да спазват диети, и не могат да издържат на някакъв ограничен режим. Не трябва да се отчайваме, защото има решение – отслабване с помощта на подправки. Ако ги включите в менюто си не само, че ще се почувствате по – добре, но и ще отслабнете.
Кимионът стимулира стомаха да произвежда сокове. Така смилането на храната става по – лесно и бързо. Може да го добавите към почти всички меса, зеле и т.н.
Канелата подтиска глада. Може да я сложите в кафето си, млякото, мюслито и т.н.
Лимоновата кора забавя произвеждането на ензим складиращ мазнините вътре в клетките. Настържете я в чая си или във ястието, което сте си приготвили.
Джинджифила съдържа лютиви вещества, успокочващи нервната система, също стимулират отделянето на слюнка, жлъчни сокове и сокове, които произвежда стомаха. Така и изгарянето на мазнините става по – бързо. Подправете с него храната, или пък си направете чай.
Лютите чушки са богати на капсаицин, който също стимулира произвеждането на стомашен секрет, слюнка и помага за храносмилането. Хубаво е отслабванеда ги консумираме, защото те увеличават изразходването на енергия и калорий.
Чесъна има загряващ ефект. Помага за отслабването и изгаря излишната вода, която сме насъбрали. Другите видове лук имат същия ефект.
Къдравия магданоз е полезен за сърцето, увеличава енергията, помага и против натрупването на вода в тялото. Така всъщност се бори срещу излишните натрупвания.
Копъра намалява апетита, благодарение на дафиновия лист организма ни може без проблеми да се справи със вредните захари, корена от куркума ускорява метаболитните процеси, а кърито се бори срещу излишните килограми.
Благодарение на всички тези подправки ще отслабнем много по – лесно, заради всичките тези свойства, които видяхме, че притежават.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване