Ценни съвети за вашата диета

otslabvane-tialo

Отслабвайте, без да пренебрегвате здравето си!

Когато избираме диета, трябва да имаме предвид няколко съвета, полезни за отслабването. Всеки има уникално тяло с уникален ритъм на работа, така че не се сравнявайте с други хора.

Ето какво трябва да съдържа вашата диета за отслабване:

Хранете се равномерно

Когато не се храните дълго време, тялото се подготвя да гладува. Тогава започва да натрупва калории, мазнини и да вади енергия от мускулите. Хранете се на всеки 3 часа, яжте по нещо малко. Така коремът ви ще работи постоянно.

Не елиминирайте хранителни групи

Въпреки че са много модерни, диетите, които елимират протеини, мазнини или въглехидрати, не са резултатни. Така само причинявате дефицит на витамини или минерали. А и изкушението е много голямо. Може да ги угаждате веднъж седмично, с нещо малко.

dieta-savet

Спортувайте

Колкото и малко да ядете, не можете да минете без спорт. Ако тренирате между 25 или 40 минути на ден, можете да свалите за едва седмица между 500 грама и 3 килограма. Диетите с много малко калории са опасни за здравето, защото причиняват дефицити.

Без алкохол и без захар

Ползите от липсата на консумацията на захар са невероятни. Алкохолът също съдържа много захари. Така че, ограничавайте захарта максимално.

Разнообразно и съзнателно хранене

Много е важно да знаем какво си слагаме в устата. Когато готвите, използвайте продукти в различни цветове. Това означава, че ще консумирате много повече витамини и минерали.

Не пропускайте хранене

Хранете се поне по три пъти на ден. Ако пропуснете хранене, на следващото рискувате да се отпуснете и да приемете повече храна от необходимото. Хранете се винаги по едно и също време. Така много по- лесно ще контролирате глада.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване