Тактики за отслабване

Трябват ви някои хитри тактики, за да допълните плана си за отслабване? Не пропускайте нашите предложения!

trenirovka-zumba

Всеки човек с проблемно тегло, или който иска да подобри фигурата си, знае, че не е лесна задача. Битката с кантара може да е много жестока, тъй като изисква промени в хранителните навици, а също и в двигателната активност. Освен класическите съвети за отслабване, има и доста оригинални идеи, които също ще са ни от полза:

Затворете хладилника. Направете си график за храненето през деня. Когато се нахраните, не отваряйте отново хладилника. В началото ще ви е трудно да се справите, но ще свикнете. Най- важното е да не се храните посреднощ.

Чаша вода. Всеки път, когато ходите до кухнята да търсите нещо за ядене, пийте чаша вода. Така ще облекчите желанието за ядене.

Мислете. Ако ви се дояде, замислете се дали наистина сте гладни. Много често ядем от скука. Когато се чудим какво ни се яде, обикновено налитаме на най- нехранителната храна. Ако се чудите какво да изядете и дали сте гладни, изяжте една ябълка. Или някакъв друг плод.

deca-roditeli

Забавни упражнения. Измислете някакви интересни начини да разнообразите тренировките си. Например, дълги разходки, каране на колело и пр.

Въпрос на цветове. Синият цвят намалява апетита и прави храната по- малко атрактивна. Може да си купите сини чинии, или сини салветки, или синя покривка и пр. Топлите цветове, като червено и жълто, в съчетание с осветлението, правят храната по- привлекателна за нас.

Светнете лампата. Когато се храним на силна светлина, си даваме по- реална сметка за количеството храна, която изяждаме. Затова в повечето ресторанти светлината е по- приглушена, докато в заведенията за бързо хранене по- ярка от обикновено, за да не се задържаме дълго време.

Танци. Просто си пуснете музика и се забавлявайте. Ще се отпуснете много добре, ще подобрите настроението си и ще изхарчите много калории.

Играйте с кучето. Изведете го на разходка, играйте си с него, тичайте с него. Няма да усетите как е минало времето, а ви ще се чувствате чудесно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване