Спешни мерки за плосък корем

koja-liato-1

Лятото наближава и е време да вземем мерки за излишните килограми, които сме качили през зимата. Едва ли всички сме спазвали здравословен режим на хранене и движение през годината. Така че сега отново трябва да предприемем спешни мерки.

СЪВЕТИ ЗА СПЕШНО ТОПЕНЕ НА КОРЕМА

1 Елиминирайте от храненето си възможно най- много въглехидрати. Обикновено подуват корема, тъй като не са лесни за храносмилане. Това важни най- вече за въглехидрати като: пържени картофи, хляб, паста, ориз и пр. Трудно е да ги оставим, тъй като действат пристрастяващо. Но ако положите повече усилия, ще свикнете с промяната. Заместете бялото брашно с пълнозърнесто, което съдържа повече фибри.

2 Правете аеробни упражнения. Този тип тренировка е идеална, тъй като изразходва повече калории. Не е необходимо да ходите във фитнес зала: хубавата ежедневна разходка е напълно достатъчна. Започнете да ходите на работа пеша или с колело. За дни ще забележите, че мускулите на корема ви са започнали да се стягат.

3 Яжте храни, които не подуват стомаха и се смилат лесно, например плодове и зеленчуци. Избягвайте картофите и другите от неговото семейство. Започнете да ядете повече салати. Ако ядете месо, да не е тлъсто. Забравете за колбасите.

4 Заместете пълномаслените млечни продукти с нискомаслени. Млечните продукти ускоряват метаболизма, което означава да горим калориите по- бързо.

5 Поддържате чревния тракт постоянен. Запекът подува корема и потиска настроението ни. Яжте повече храни с фибри: зеленчуци, плодове, пълнозърнести култури.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване