Скритите опасности при отслабване за жени

Проучване във Великобритания изненадващо установи, че дамите на диета за отслабване губят не само излишни килограми, но и своите приятелки. Експертите издават, че по време на изследването неволно попаднали на една от породените особености на женската психика, от която останали изумени.

отслабване за жениВсъщност и в тази ситуация няма нищо ново под слънцето, защото става въпрос за стереотипната женска завист. Красавиците с успешно проведена диета за отслабване просто будели такава огромна завист дори сред най – близките си приятелки, че в края на краищата отношенията им се разпадали заради новите по – елегантни форми.

В експеримента взели участие повече от 10 000 британки, а броят им не оставя никакво място за съмнение. В анкетата повече от 3 500 отговорили открито, че изпитват зверска завист към своите приятелки, успели да направят отслабване. Около 2 000 пък доверили, че мечтаят за момента, в който всички останали жени ще бъдат по – дебели от тях, за да се чувстват истински щастливи.

„Колкото и да се опитват да наложат мнение, че съществува истинско приятелство между две жени, това просто не е истина. Завистта при тях понякога взема превес над всичко останало и дамите всячески насърчават дружките си да изглеждат по – зле от самите тях”, казват специалистите.

Думите им се допълват от факта, че цели 20 % от анкетираните признали, че редовно лъжат приятелките си по отношение на външния им вид. Често казвали, че са отслабнали, докато всъщност това не е така.

отслабване за жени

Женска завист проваля диети за отслабване

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване