Рецепта за ефективен Чай за Отслабване – Виж Тук:

chai-1

Вредните хранителни навици и заседналият начин на живот са основните врагове на здравословното тегло и физическото и ментално здраве.

Наднорменото тегло, също както и затлъстяването, вредят на организма ни в много по- голяма степен, а не засягат само фигурата.

Боренето с излишните килограми обаче не е лека задача. Изискват се много усилия и най- важното – постоянство. За съжаление, повечето хора се отказват, защото нямат търпение да видят резултатите.
А качественото отслабване изисква промяна в хранителните навици. Също така, можем да го подпомогнем с природни средства като чай от канела и дафинов лист.

chai-2

Консумацията на напитката трябва да се съчетае с балансирана диета, за да има още по- голям ефект.
Канелата регулира нивата на кръвната захар, тъй като използва захарта като източник на енергия. Пречиства организма от токсините.

Дафиновият лист стимулира изхвърлянето на задържаните течности, които често затрудняват отслабването. Помага срещу натрупването на газове. Подобрява усвояването на веществата по време на храносмилането.

КАК СЕ ПРИГОТВЯ ЧАЯТ ОТ ДАФИНОВ ЛИСТ И КАНЕЛА

Съставки:
-1 литър вода
-5 грама канела на прах
-6 листа дафинов лист
-25 грама мед – по избор

Начин на приготвяне:
Сложете водата да заври. Когато това се случи, сложете канелата и дафиновия лист. Намалете котлона и оставете да се вари 5 минути. След това го свалете и изчакайте, докато температурата намалее. Когато поизстине, прецедете и можете да пиете.
Започнете с чаша сутрин на гладно и разпределете количеството за целия ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване