Пречистващи свойства на червения чай

Червеният чай е сред най- добрите помощници за отслабване, поради много причини. Ускорява метаболизма, помага за топенето на мазнините, има пречистващ ефект. Ускорява изхвърлянето на непотребните вещества.

cherven-chai-svoistva

Без съмнение червеният чай е много ефективен за отслабване. Антиоксидант е , топи мазнините, ускорява метаболизма на черния дроб. Много често се казва и че пречиства тялото. Нека проверим вярна ли е теорията?

По принцип, може да изглежда противоречиво, тъй като съдържа танини. А това би могло да означава, че изпълнява обратната роля. Но те нямат толкова силен ефект, както в черния чай, който е силно препоръчителен при диария, например.

Пиенето на 2- 3 чаши дневно червен чай помага за пречистването на организма. Увеличава проводимостта през червата. cherven-chai-razhlabitelnoНо не може със сигурност да се заключи, че напитката има разхлабително действие.

Много хора разказват, че червеният чай им е помогнал на проводимостта на червата. Метаболизмът помага на работата на системата, и не е толкова нелогично да се твърди, че помага и на проводимостта на червата. Но от тук не може да се съди, че има силен слабителен ефект или че 2 чаши ще ви задържат задълго в тоалетната.

Червеният чай е диуретик, помага на метаболизма, на храносмилането и се подозира, че помага и при запек. Това означава, че пречиства тялото, като го освобождава от хормоните. Също така помага и в процеса на отслабване, но трябва да е в съчетание с диета и упражнения.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване