Как се свалят 5 кг за 1 месец- без диета? Виж Тук:

Да се отслабне с 5 кг за 1 месец е напълно достижима цел. Не е необходима конкретна диета, а по- скоро да  се спазват няколко принципа на хранене. Хубавото е, че когато се отслабва по този начин, няма опасност от йо-йо ефект.

Ето кои са и нашите съвети за хранене, така че да топите по 5 кг на месец:

– Окончателно отказване от захарта. Тя не съдържа нищо полезно за тялото – нито витамини, нито минерали, нито протеини – нищо. За сметка на това, е с висока енергийна стойност, т.е., ако не я изразходим, се превръща лесно в мазнини и напълняваме. Но трябва да спрем и всички храни и напитки, които съдържат захар. 1 чаша газирано съдържа 8 лъжички захар! Ако откажете напълно захарта и се ограничите само с този принцип, ще отслабвате с 1 кг на месец.

– Да ограничавате максимално алкохолните напитки, защото съдържат много захар. Някои напитки съдържат толкова калории, колкото едно пълноценно хранене.

– Да се спазва баланс в организма – да изразходваме толкова енергия, колкото сме поели по време на хранене. За да поддържате този баланс и да отслабнете, трябва редовно да правите упражнения, да се движите много.

otslabvane-14

– Всяко хранене трябва да съдържа необходимите полезни вещества за тялото. Половината чиния трябва да съдържа салата или готвени зеленчуци, а ¼ протеини (бяло или червено месо)- на скара, на фурна. ¼ от чинията ни трябва да е с въглехидрати: пълнозърнест ориз, картоф, пълнозърнеста паста. Може да включите по 1 филийка пълнозърнест хляб, а за десерт – плодове

– Трябва да се пие много вода през целия ден. Помнете, че мазнините се изхвърлят от тялото чрез урината, потта и изпражненията. Затова, трябва да сте отлично хидратирани.

– Увеличаване на мускулната маса. Ако имате стегнати мускули, ще изгаряте повече мазнини, отколкото ако не работите върху тях.

– На вечеря трябва да се яде двойна порция протеини, за да може организмът да трупа мускули. Ако станете сутрин и усетите, че мускулите ви са отпуснати, въпреки че предния ден сте правили упражнения, означава, че ви липсват протеини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване