Как да се теглим точно на кантара

ne-otslabva-savetiНай- важното е да не се вманиачавате по тегленето на кантара, тялото най- добре ви подсказва дали теглото ви е здравословно. Ако се чувствате пъргави, здрави, тренирате и се храните здравословно, няма защо постоянно да се качвате на кантара.

Тялото ни е цяла вселена – теглото ни зависи от ръста, възрастта, костите. Качете се без да се колебаете на кантара и никога не позволявайте да ви се отразява на самочувствието.

Ако искате кантара ви да отчита реалните резултати, ето кои правила да следвате:

Използвайте винаги един и същ кантар. Най- добре е да си имате у дома. Точността варира от апарат до апарат. Сложете кантара на пода, без нищо отдолу освен равния под.
– Прегледайте точността. Лесно е. Вземете пакет захар, ориз, брашно. Сравнете резултата изписан на пакета и това, което показва кантара.

диета1
– Теглете се винаги сутрин, на гладно и след тоалетна. И винаги по едно и също време приблизително.
– Най- добре без дрехи. Или се теглете винаги с едни и същи дрехи.
– Никога не се теглете, когато сте в цикъл. По време на цикъл жените задържат течности и се подуват , затова теглото се увеличава. Направете го няколко преди или след цикъла.
– Не се теглете и след тренировка. Така пак ще излъжете кантара, този път с по- ниско тегло. Ще възстановите теглото, когато се хидратирате, защото не е свързано с топене на мазнини.
– Не се теглете всеки ден. Достатъчно е веднъж седмично.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване