Как да постигнем плосък корем за 2 седмици

plosak-korem-2

Много е важно да поддържаме метаболизма си активен. За целта се хранете по 5-6 пъти дневно, комбинирайте кардио тренировки с нисък и висок интензитет.

За да отслабнете бързо и да имате плосък корем, трябва да имате конкретен план, който да следвате. Трябва да промените навиците си и да сте постоянни, тъй като с решителност и сила на волята, можете да свалите излишните килограми и да приберете коремчето. Тренировката за сила и кардиото, промените в храненето, са необходими, за да постигнете плосък корем.

ПРЕПОРЪКИ ЗА ХРАНЕНЕТО

Хранете се балансирано и правете по 5 или 6 малки хранения дневно, за да поддържате метаболизма активен и да намалите апетита си. Включете в диетата си плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни, за да увеличите приема на фибри.

Ограничавайте въглехидратите, а ако ги консумирате, яжте ги по- рано през деня. Консумирайте чисти протеини, за да подпомагате развиването на мускулите и топенето на мазнините. Включете и ненаситени мазнини, за да се чувствате сити за повече време.

Пийте поне по 2 литра вода на ден през деня, за да елиминирате излишните течности. Избягвайте консумацията на алкохол, тъй като той съдържа само излишни калории. Внимавайте с приема на сол.

koremna-presa-1

Ограничавайте приема на въглехидратите, особено на захарта, както и храните, които я съдържат.

Яжте повече фибри, за да изчиствате добре червата си.

Избягвайте бързата храна, тъй като съдържа само вредни вещества, от които се пълнее.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПРАЖНЕНИЯТА

Правете комбинации между упражнения с висока интензивност и кардиоупражнения три пъти седмично. Редувайте лесни кардио упражнения и упражнения с по- високо натоварване. Тренировката трябва да продължи 30 минути.

Правете упражнения за сила три пъти седмично, за да топите мазнините, тъй като увеличаването на мускулната маса поддържа метаболизма активен след тренировката.

Правете упражнения за корема, за да стягате различните мускулни грип. Включете упражнения като клекове, коремни преси, планк и пр.

Поддържайте правилна стойка и не се изгърбвайте. Старайте се да не се стресирате и да релаксирате повече, тъй като кортизолът, хормонът на стреса, увеличава натрупването на мазнини, най- вече в коремната област.

Бъдете постоянни в тренировките. Дори за две седмици да не сте постигнали нищо, продължавайте. Може отслабването да ви отнеме повече време, но резултатът със сигурност ще си заслужава.

10- минутна тренировка за корем:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване