Как да изпълним целта си да отслабнем

Ако ви е омръзнало всяка година да се проваляте в опитите си за отслабване, време е да направите нещата така, че да успеете. Предлагаме ви няколко важни стъпки, които ще тласнат в правилната посока усилията ви.

dnevnik-otslabvane

1 . Най- важното е първоначално да изработите добре програмата си, като имате предвид здравословното си състояние, ежедневното движение, вкусовете и разбиранията ви.

2 . Определете причината, поради която искате да отслабнете. Например, да се чувствате добре, да избегнете здравословни проблеми, свързани с наднорменото тегло, да носите дрехите, които вече не ви стават и пр. Важно е да отговорите на този въпрос, защото когато го направите, по- лесно ще се фокусирате.

3. Поставете си реалисти цели в къс, среден и дълъг срок. Опишете как се чувствате днес и как изглеждате. После напишете как искате да чувствате след 3, 6 и 12 месеца.

kraka-griji

4 . Запишете се на някакъв спорт, като се консултирате с треньора дали е подходящ за режима ви, физиката и здравословното ви състояние.

5 . Определете всекидневното меню за диетата си, като си правите списък с необходимите продукти. След известно време, можете да направите почивка.

Това не е просто диета за отслабване, а цялостна програма. Промените не трябва да са резки, иначе можете да стресирате тялото си и да успеете да постигнете набелязаните цели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване