Как да горите по 1000 калории на ден

Ако се притеснявате за фигурата си или искате да отслабнете с няколко килограма, сигурно сте луднали от въпроса за калориите. Но всъщност, отслабването не е толкова трудно, колкото изглежда. Достатъчно е да горите повече калории, отколкото консумирате. Може да го постигнете, ако се храните балансирано и много спортувате всеки ден.

skachane-na-vaje

Нека разгледаме как да планирате тренировката си така, че да топите много калории. Предлагаме ви лесен метод, за да стопите 1000 калории на ден, без да се изтощавате. И ако към това добавим, че тялото харчи още 1000 калории на ден, за да работи, вече сте с минус 2000 калории. Само не трябва да ги възстановявате с храната…

СКАЧАНЕ НА ВЪЖЕ

Топене на калории със скачане на въже? Изглежда лесно, но не е точно така. За да изгорите 500 калории на ден със скачане на въже, трябва да го правите в продължение на 1 час по следния начин: скачане на 4 интервала от по 10 минути, като между тях можете да правите малки почивки от по 5 минути. Ако можете близо 1 час на скачате на въже, тогава изгорените калории ще станат към 700.

Това е много интензивно упражнение. Първите пъти, когато го правите, ще се изморите за няколко минути. Затова не сеleko-tichane изтощавайте и си правете почивки. Може да правите упражнението в края на деня.

РАЗХОЖДАНЕ

С ходене можете да изгорите към 500 калории, ако изминете 5 км за час. Сигурно ви се струва прекалено голяма дистанция, ако тепърва започвате с този вид упражнение. Не се притеснявайте. Можете да го разделите на два интервала – единият сутрин, а другият следобед. Зависи от времето ви. Ако тичате съвсем леко, можете да изгорите много повече калории – близо 1000 калории, ако развиете скорост от 8 км/час.

Ако се храните балансирано и правите тези упражнения всеки ден – от понеделник до петък, ще успеете да отслабнете с близо килограм на седмица.

Но не се вълнувайте. Започнете леко и внимателно, докато тялото и мозъка ви свикнат с новия режим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване