Домашни напитки за стапяне мазнините по корема

Има най- различни начини да топим мазнините по корема, сред които са правилното хранене, тренировките, разкрасителните процедури, и др. Когато комбинираме всичко, получаваме балансирано и здравословно тегло, което ще ни помогне да изглеждаме по- добре.

korem-uprajneniq

Има определени места по тялото обаче, където се трупат повече мазнини от нормалното и където се елиминират по- трудно. Без съмнение, едно от тези места е корема. Това е и едно от местата, където най- много се забелязват мазнините и трябва много усърдие, за да се стопят.

ЧАЙ ОТ КАНЕЛА И МЕД

Чаят от мед и канела подобрява ритъма на метаболизма и помага за топенето на мазнините, особено в зоната на корема. Заместете всички видове захар с мед, пийте напитката сутрин на гладно и вечер преди лягане.
СЪСТАВКИ:
– 1 с.л. мед
– ½ с.л. канела на прах
– 250 грама гореща вода
Как се приготвя: Сложете меда и канелата в горещата вода. Разбъркайте добре, изчакайте 5 минути преди да изпиете. Пийте всеки ден.

ЧАЙ ОТ ЛИМОН

Лимонът е сред най- полезните храни. Помага за топенето на мазнините по корема и помага да имаме по- плосък корем.
СЪСТАВКИ:
– 1 лимон
– 250 грама гореща вода
Как се приготвя: Изстискайте лимона в гореща вода и изпийте на гладно. За по- силен ефект, можете да добавите малко джинджифил, мед или зелен чай.

chai-obnovqvane

ЧАЙ ОТ ДАФИНОВ ЛИСТ И САЛВИЯ

Помага не само да топим мазнините, но и да имаме добро храносмилане:
СЪСТАВКИ:
– 5 листа дафинов лист
– 1 шепа листа от салвия
– 1 пръчка канела
– 1 литър вода
Как се приготвя: В тенджера сложете водата да ври и когато се появят мехурчета сложете дафиновия лист, салвията и канелата. Оставете да ври още 15 минути, свалете от огъня, прецедете и оставете да изстине. Пийте на гладно в продължение на 4- 5 дни.

ЧАЙ ОТ ЧЕСЪН И ЛИМОН

Чесънът е много полезен за храносмилането, стимулира чревната проводимост, помага срещу газове и подуване на корема.
СЪСТАВКИ:
– 1 цяла глава лук
– 2 лимона
– 1 ½ вода
Начин на действие:
В тенджера сложете водата, докато се загрява обелете чесъна и го сложете в тенджерата. Нарежете лимоните и ги добавете към сместа, без да махате кората. Оставете сместа да заври добре и оставете да ври на бавен огън 15 минути. Когато е готово, прецедете и запазете останалата вода, оставете за 5 минути преди да консумирате.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване