Дали не напълнявате от работата си? Проверете тук:

napalnyavane-hora

Храната не е единственото нещо, от което се напълнява

Много фактори влияят върху теглото. Един от тях? Работата ви. Това е мястото, където прекарваме по- голямата част от деня си. Така че обърнете внимание на всички елементи, за да определите дали влия на здравето ви.

1 Отивате на работа с кола

Ако ходите на работа с кола, нямате никаква възможност да се движите. Така че, няма как да избегнете трупането на килограми. Старайте се да отивате на работа пеша, или поне да паркирате малко по- далече и повърви 10-15 минути, докато стигнете.

2 Дълго време сте седнали

Обикновено стоим седнали средно по 9 часа. Ако ги добавим към часовете, в които спим, между 7 и 8 часа, това означава, че разполагаме само със 7 часа, в които можем да се движим.

Това означава, че изгаряме със 100 калории по- малко на ден, което прави 4,5 кг на година отгоре.

otslabvane-vajno

3 Не се излагате достатъчно време на слънце

Ако бюрото ви е далече от прозореца, това означава, че не получавате достатъчно слънчева светлина. Доказано е, че колкото по- малко слънчева светлина получаваме, по- голям е рискът да не се наспиваме добре. Това означава повече килограми отгоре.

4 Никога не си готвите

Приготвяйте си обяда у дома. Така само можете да сте сигурни какво ядете. Хем ще ви е по- евтино, хем ще е по- здравословно.

5 Винаги използвате асансьор

Защо винаги се качвате с асансьор. Избирайте стълбите. Освен това, е приятно разнообразие сред монотонността на деня. А и раздвижването много ще ви освежи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване