8 зеленчука за плосък корем

korem-otslabvane

Най- добрият начин да се възползвате от свойствата на зеленчуците е като ги консумирате сурови. Някой от тях са много полезни за топенето на мазнините по корема.

1 Домати. Един от най- известните зеленчуци. Има диуретични и пречистващи свойства. Помага за пречистването на тялото от токсини. Намалява количеството на липидите в тялото.

2 Целина. Съдържа много малко калории. За храносмилането на целината се изразходват много повече калории, отколкото съдържа. Притежава високи нива на витамин С и калций. Има силно диуретично действие.

3 Броколи. Един от най- подходящите зеленчуци за отслабване. Съдържа много полезни вещества. А също така и много фибри. Богат е на антиоксиданти.

brokoli-1

4 Брюкселско зеле. Съдържа много фибри и малко калории. Често се използва в диетите за отслабване. Намалява апетита и ускорява метаболизма.

5 Спанак. Изключително полезен зеленчук. Много е подходящ за топене на мазнините по корема. Съдържа вода, протеини и фибри. Помага срещу задържане на течности. Подобрява физическата издръжливост. Утолява глада.

6 Фасул. Диетичен и съдържа протеини. Много е подходящ за диетите за отслабване. Помага да трупаме мускулна маса. Регулира нивата на кръвната захар.

7 Краставици. Много се прилагат в диетите за отслабване. Съдържа полезни вещества, които подобряват чревната проводимост.

8 Чесън и лук. Много полезни за здравето, а също и за отслабването. Помагат за пречистването на тялото от вредни вещества. За да се възползвате максимално от качествата им, най- добре ги консумирайте сурови.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване