7 златни правила за Ефективно Отслабване

otslabvane-17

За да отслабнете ефективно и за дълго време, е необходимо първо да се подготвите теоретично. Предлагаме ви 7 много важни правила, които ще ви дадат необходимите знания, за да постигнете целта си:

1 Отслабването се случва в кухнята

Това означава, че е от първостепенна важност да започнете да се храните здравословно и балансирано. Избягвайте обаче всякакви крайни диети – например, лишаващи ви от определени групи храни, или прекалено нискокалорични.

Първо, трябва да включите в ежедневното си меню повече плодове и зеленчуци. Ограничете до минимум захарта и захарните изделия. Намалете тестените изделия, но това не означава, да спрете да ядете хляб. По 3-4 филийки на ден могат да се хапват.

2 Изгаряйте повече калории

За да отслабнете, трябва да създадете калориен дефицит – т.е., да изразходвате повече калории, отколкото приемате. За целта увеличете движението в ежедневието си. Не само да започнете да ходите повече, но и да правите упражнения у дома или в зала.

otslabvane-zastoi

3 Развийте повече мускулите си

Упражненията за сила и издръжливост ще направят тялото ви стегнато и секси. Не се притеснявайте, няма да развиете мускули като културисти.

4 Не се лишавайте от сън

Липсата на сън увеличава нивата на кортизола, а той предизвиква трупане на мазнини. Когато тренирате, трябва да спите достатъчно, за да може тялото ви да се възстанови.

5 Ограничете кантара

Най- добре ще разберете как върви отслабването по дрехите си. Много често те ни показват по- рано положителни резултати, отколкото кантара.

6 Не пийте калории

Внимавайте с напитките, защото те също могат да са доста калорични. Наблегнете най- вече на водата, на плодовите и зеленчукови сокове. Избягвайте алкохол, газирано, напитки със захар.

7 Комбинирайте кардио с HIIT

Кардиото е важно, когато имаме да сваляме килограми. Но интензивните интервални тренировки са дори още по- подходящи. Можете да ги редувате или комбинирате.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване