7 причини и рецепти за отслабване на талия и корем

Натрупването на мазнини основно по гърба, корема и талията може да се дължи на липса на баланс в тялото ни, което лесно може да се поправи с домашни рецепти. Нека да се справим с мазнините, натрупани в тези части на тялото ни.

otslabvane-saveti

НЯКОИ ПРИЧИНИ ЗА НАТРУПВАНИЯ НА МАЗНИНИ В ТЕЗИ ЗОНИ

– Проблеми с черния дроб – не обработва добре мазнините и провокира натрупвания в определени части на тялото.
– Натрупване на токсини в органите – когато в храненето ни има много рафинирани и обработвани храни, богати на мазнини и захар.
– Работите много време пред компютъра или седнал, без да ставате. Така не движите нито мазнините, нито токсините, а тлъстините се трупат по тялото и вероятно имате лоша стойка.
– Продължителен и повтарящ се стрес заедно с лошо хранене – предизвиква не само натрупване на мазнини, но и газове, подуване на корема, както и тревожност.
– Неправилно съчетаване на храните – така се образуват токсини, които се натрупват в тялото
– Хиперчувствителност – предизвиква особен стрес в тялото, който предизвиква задържане на газове и напълняване. tanci Чувствителността създава усещане за свръхзащита, която тялото изразява с натрупване на мазнини, с цел да ни защити.

РЕЦЕПТИ СРЕЩУ МАЗНИНИТЕ ПО КОРЕМА, ГЪРБА И ТАЛИЯТА

– Пийте всеки ден на гладно топъл чай от болдо с изцеден лимонов сок. Регулира работата на черния дроб и помага срещу натрупваните мазнини.
– Направете диетата с ананас. Продължава само един ден, в който ядете само този плод. Трябва да изпиете по 2 литра вода. Диетата започва с 2 с.л. зехтин екстра върджин.
– Всеки ден изяждайте свежа салата от зеленчуци, овкусена със зехтин екстра върджин, лимонов сок и щипка сол. Включете в салата кълнове, моркови, малко червено цвекло, и други сезонни зеленчуци.
– Всеки ден движете талията като прибирате корема. Въртете наляво- надясно, в кръгове. Правете това упражнение 15 минути на ден. Трябва да усетите болка в мускулите.
– Преди всяко хранене пийте чаша сок от моркови. Не яжте плодовете заедно с останалите ястия.
– Огледайте се и вижте кои неща ви правят щастливи. Спрете да имате очаквания към останалите и се научете да задоволявате собствените си емоционални нужди
– Пийте по 3 чаши на ден зелен чай – между основните хранения. Той пречиства. Не го овкусявайте със захар. Може да му добавите само лимонов сок.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване