7 храни за плосък корем

Да бъдем реалисти! Човек не може да постигне плосък корем, ако не тренира . Но е истина, че има храни, които могат да ви помогнат в задачата. Избрали сме седем храни, които ще ви помогнат:

korem-mazninite

Кисело мляко. Подходящо е за междинни хранения. Високото съдържание на протеини помага да контролираме апетита за по- дълго време. Може да го комбинирате с плодове.

Къпини и горски плодове. Те са с ниско съдържание на захар и богати на антиоксиданти. Може да ядете колко искате между отделните хранения. Къпините стимулират храносмилането, стабилизират кръвната захар и намаляват подуването. Освен това ни дават много енергия за тренировка.

Яйца. Естествени източници на протеини, помага ни за топенето на мазнините. Изяждането на едно яйце сутрин помага за контролиране на апетита, докато стане време за обяд.

yaice

Орехи. Съдържат много мазнини, но ако ги консумирате умерено, могат да са много полезни за отслабването. Богати са на фибри и протеини. Стабилизират кръвната захар и контролират атаките на глад.

Риба. Стимулира и прави по- бърз метаболизма. Намалявате атаките на глад. Ако ядете риба тон или сьомга приемате омега- 3 мазнини, които помагат за отслабването и топенето на мазнините.

Ябълки. Една от най- здравословните храни, които можете да ядете всеки ден. Всяка ябълка съдържа 5 грама фибри. Идеалният плод за междинно хранене.

Киноа. Съдържа осем грама протеини и пет грама фибри в 250 грама. Чудесен вариант за лека вечеря.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване