5 тенденции в храненето, които помагат да отслабнем

Тъй като затлъстяването е сериозен здравословен проблем, се появяват нови тенденции в храненето, които провокират създаването на здравословни навици и подобряват качеството на живот.

supa-za-otslabvane

Новата храна за отслабване се адаптира към специфичните нужди на човека. Ето кои са петте нови тенденции в храненето.

1. Персонализиране. В доста ресторанти имате възможност да кажете какво и как да ядете или да се приспособи дадена рецепта към вашите специфични нужди.

2. Проникване. Влиянието на гастрономията на чуждите страни е все по- голямо. Днес съществуват техники за приготвяне на храна, които комбинират съставки от различни държави.

sushi

3. Специализация. В България все още не е факт, но тенденцията вероятно ще стигне и до тук… някога. Ресторантьорите наблягат на персонализирането готвене като гурме, органична храна, вегетарианска и пр.

4. Ресторант пазар. Също тенденция, която все още не е факт у нас. Избирате си свежа и прясна храна, която ви приготвят на същото място.

5. Екзотика. В гастрономията навлизат все повече екзотични подправки като морски водорасли, черен чесън, семена и пр, които са много подходящи при отслабване.

Здравословното тегло не се поддържа като ядем само зеленчуци. В днешно време има много варианти, които ни помагат да се грижим за фигурата си.

Възползвайте се от тези нови тенденции в храненето или се опитайте да ги въведете в собственото си меню.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване