5 супер лесни съвета за отслабване

otslabvane-10-kg

Лятото дойде, а вие нито ходите на фитнес, нито се храните балансирано, нито се сещате да пиете повече вода. Мързи ви да спазвате всички тези съвети за здравословен начин на живот или просто не искате да правите промени в ежедневието си. Но, тогава, как ще отслабнете?

Ето няколко много лесни и приложими съвети как да влезете във форма за морето:

Пийте/яжте млечни продукти, но не обезмаслени. От години слушаме как млечните продукти не са полезни за фигурата ни и ако искаме да ги приемаме, трябва да са обезмаслени. Но ново изследване показва не само, че са полезни, но и че трябва да се консумират пълномаслени. Проучването е проведено сред 120 000 жени и мъже над 18 години. Изследването показва, че когато консумираме повече млечни продукти с малко калории, после го компенсираме като ядем повече въглехидрати.

Потърсете приятел/ка, за да тренирате заедно. Когато двама души започнат една и съща тренировъчна програма, това значително повлиява върху навиците им. Изследвано е поведението на 16 000 души в продължение на шест години. В 70% от случаите, когато започнат да тренират редовно заедно с партньор/ката си, след това продължават да го правят.

tantsi-otslabvane

Изгасете телевизора. Избягвайте предавания, свързани с храна и хранене. Друга важна причина е, че когато гледаме телевизия и ядем, се разсейваме и приемаме много повече храна от обикновено. Хранете се на спокойствие, при загасен телевизор, а след това, ако искате си го пуснете.

Не се отслабва само с упражнения. Прекаляването със захар и въглехидрати обикновено е основната причина за напълняване. Дори да тренираме редовно, ако продължаваме да ги ядем, няма да постигнем абсолютно никакъв резултат.

Станете и ходете. Трябва да се справите със заседналия начин на живот, ако искате да отслабнете. На всеки час трябва да стоите на крак поне 2 минути. Движението е важно, не само за да сме слаби, но и за да сме в добро здраве.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване