5 предизвикателства след като отслабнете

otslabvane-taliq

Всяка диета за отслабване е до известна степен жертва. Но можете да сте сигурни: когато постигнете целта, жертвата си струва.

Това обаче не означава, че следващият етап не предлага предизвикателства. Когато достигнете идеалното си тегло, трябва да се справите със следните предизвикателства:

1. Контролирайте храната, която обичате.

Може да сте променили навиците си, но не и храната, която обичате. Но сега, когато сте отслабнали, не означава, че трябва да се нахвърлите да задоволявате всичките си капризи. Ако се отдадете на хранителните си пороци, бързо ще си върнете теглото.

2. Не се чувствайте виновни, че сте изяли нещо, което обичате. Не трябва и да минавате в другата крайност. Ако някога отстъпите пред някой каприз, не трябва да се чувствате виновни, нито за броите калориите, които сте приели. Насладете се на момента и си угаждайте от време на време, в подходящата норма.

otslabvane-bikini

3. Направете от диетата си начин на живот. Цял живот на диета е мъчение. Превърнете здравословния начин на живот в ключ към поддържане на идеално тегло завинаги. За целта, трябва да мислите по различен начин и да се храните балансирано. Същото е и със спорта. Трябва редовно да сте физически активни.

4. Купете си нови дрехи. Купуването на нови дрехи за новата ви фигура е приятно занимание. Това е чудесен начин да промените външния си вид изцяло. Все пак, бъдете умерени и купувайте малко по малко.

5. Насладете се на новото си тегло. Ще има хора, които ще ви хвалят за новата си фигура или такива, които отдават прекалено голямо значение на външността. Но едва ли се замислят за вътрешната борба, която сте преживели. Мислете за постигнатото и целите, които сте си набелязали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване