5 мотивиращи причини за отслабване

мотивация за отслабване

мотивация за отслабване

Понякога ви се иска да започнете отслабване, но мотивацията нещо куца. Номерът с влизането в старите и отеснели дънки ви се струва доста изтъркан и не можете да намерите ново решение, което да ви амбицира. Специално за тези моменти ви представяме

5 мотивиращи причини за старт на отслабване

Любов и секс

Моментът е чисто психологически – просто си представете как вашето затлъстяване придобива огромни размери, а любимият мъж (без значение съпруг или любовник) хуква по други жени. Представете си тежките самотни вечери в студената зима и брулещият вятър на улицата, а вие сте сами – без топлинка и подкрепа. Вживеете ли се веднъж в ролята на изоставена жена ще започнете не само диета за отслабване, но и ще се амбицирате здраво за нови успехи.

Работа

Писна ли ви от завистливите клюкарки на работа, които ви одумват всеки ден и правят от малките ви недостатъци огромни проблеми? Тогава се хванете като удавник за сламка и започнете скоростно отслабване. Когато смените гардероба с дрехи в по – малък размер, устите на сплетниците ще се затворят и те ще замлъкнат завинаги.

Докажете на света, че можете

Един от най – силните стимули не само при отслабване, а въобще в живота, е умението да докажеш на другите, че можеш и си достатъчно силен да устоиш на всяко препятствие. Направете я тази пуста диета и покажете на целия свят, че сте жена на място, която е способна на истински чудеса!

Помислете за близките си

Децата вземат пример от родителите си. Говорят за тях, мислят за тях, хвалят ги или ги отричат. Ако се превърнете в безформена купчина от маса, това достоен пример ли ще бъде за наследниците ви? Колкото и да е трудно трябва да се поддържате – отслабване, облекло и поведение – безкраен микс от борба с превратностите на съдбата.

И все пак – номера със старите дънки минава

Нека погледнем на нещата от чисто финансова гледна точка. Всичките ви дрехи отесняха, предстои сериозно обновяване на гардероба за сума от 2 000 до 10 000 лева. Вие можете ли да си ги позволите? Много по – евтино и лесно ще бъде да направите едно хубаво отслабване с 5 кг., за да сте в състояние да носите любимите си дрехи и да си подарите нещо друго, вместо да хвърляте луди средства за няколко парчета плат. Ами с тази сума може спокойно да се разходите до Бора Бора например и да станете част от този рай.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет:
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване

Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване