5 растения за топене на мазнините по корема

коремАко сте на диета за отслабване, не пропускайте тези 5 растения, които възпрепятстват образуването на мастна тъкан и помагат да свалите тлъстинките от корема.

Има храни, които подобряват метаболитните условия, за да можете да топите повече мазнини в зоната на корема. Въпреки че физическите упражнения са фундаментални за отслабването, някои растения могат да ви помогнат това да се случи точно в една от проблемните зони – корема.

5 РАСТЕНИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА КОРЕМА

Броколи. Съдържа антиоксиданти, които помагат за раздвижването на мастната тъкан за набавяне на енергия.

Маруля. Освен че е с малко калории, зеленчукът помага за отслабване, като ускорява метаболизма. Получената енергия се използва храносмилането.

Домат. Намалява корема като раздвижва мастната тъкан. Чрез антиоксидантното си действие, подобрява метаболизма и доматускорява движението на мастната тъкан. А калият в зеленчука го прави добър диуретик.

Люти чушки. Пикантните храни съдържат капсаицин – съединение, което топи мазнините, подобрява храносмилането, избягва подуванията и образуването на газове. Също така пречиства тялото.

Къдрава енвидиа. Има различни качества, които помагат при отслабване. Стимулира перисталтиката, премахва шлаките, действа като диуретик.

Тези пет растения не само възпрепятстват образуването на мастна тъкан, но и помагат да отслабнете в коремната област.

Тези зеленчуци трябва да влязат в здравословен хранителен режим, за да има ефект от свойствата им. Ако ги комбинирате с храни, богати на мазнини и захар, няма да има резултат.

Няколко упражнения за плосък корем. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване